Orders besteld na 30/03, worden pas vanaf 18/04 verstuurd !

STAGE: Communicatie & digitale marketing

Min 1 maand

Start: overeen te komen

Aarschot & telewerk

Ben jij op zoek naar een leuke stage in digitale communicatie en marketing? Ben jij een handige Harry op alle social media kanalen? Ben jij enthousiast en wil je een leuke, leerrijke ervaring tegemoet gaan? Dan word jij misschien onze nieuwe stagiair(e).

Ons e-commercebedrijf (trappist-tribute.be) en concept bar (De Kloostergang) zoeken een proactieve stagiair(e) voor een leuke en leerzame stage. In ons jong startup bedrijf heb je de kans om zelf projecten en ideeën in de praktijk uit te voeren.

Perfect Match
Je kent iets van trappist producten en je wilt jezelf verdiepen in deze wereld.
Je hebt ervaring met adverteren op verschillende social media kanalen.
Je hebt SEO ervaring.
Je kan jezelf gemakkelijk naar onze locatie te Aarschot begeven.
Je bent proactief en je kan zelfstandig (thuis) werken.
Je bent professioneel en verantwoordelijk voor je afgeleverd werk.
Je bent een denker én een slimme doener.
Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, in woord en geschrift. (Frans of Engels is een +)
Je bent niet alleen online, maar ook offline spontaan, sociaal en extravert.

Wat houdt de stage in?
We gaan binnenkort een nieuwe marketingcampagne ontwerpen en nadien lanceren. Jij volgt heel dit proces op de voet. Jouw input gaat rechtstreeks invloed hebben op ons merk in de onlinewereld.

Je zal je voornamelijk bezighouden met het uitrollen en opvolgen van onze huidige marketingstrategie, ondertussen bedenk en zet je diverse sociale mediastrategieën op.

Wij worden niet alleen jouw beste vriend, onze hashtags en social media-accounts die je gaat boosten worden dat ook. Je komt thuis in een gezellige bende die jouw waarde en werk beloont met een echte lekkere trappist. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor post editing en marketingactiviteiten, maar ook ga je nauw samenwerken met onze vriend Google.

Moest het nog niet duidelijk zijn; wij bieden je een informele werksfeer waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Over ons?
Wij zijn Koen & Kenny, beide zaakvoerder van een webshop (trappist-tribute.be) en concept bar (De Kloostergang). Wij verkopen enkel trappist producten (bieren, wijn, zeep, chocolade, ..). Het verhaal en de ervaring rondom het product staan centraal. Je komt terecht in onze Trappist Tribute wereld waarin wij onze klanten de trappistenwereld laten ontdekken.

We kijken ernaar uit om jou een productieve stage te geven en je te begeleiden in dit avontuur.

Winkelwagen
Scroll naar boven